QuickPot Kastrup

Englandsvej 384
2770 Kastrup

Tlf.: 32 54 44 01       E-mail: 2770@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Kastrup

QuickPot Kastrup, tidligere AGL Kastrup, ligger på den trafikerede Englandsvej, 2 minutters kørsel i sydlig retning fra E20. Autoværkstedet er udstyret med nyeste teknologi inden for Diagnosetestere og 3D 4 –hjulsudmålere, og mekanikerne udfører arbejdet med faglig stolthed. Her udføres bl.a. service efter bilproducentens forskrifter så man får stempel i sin servicebog. Fejlsøgning vha. diagnose tester, reparationer, stenslag reparation, dækskifte og meget meget mere. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Det er altid et stort udvalg af dæk fra de kendte dækproducenter på lager, som er klar til omgående montering. Service niveauet er højt og tonen er uformel. Der lægges vægt på en god dialog med kunden omkring bilens og kundens behov.

Book en tid hos QuickPot Kastrup her eller ring 32 54 44 01

Værkstedschef: Mogens Svendsen

 

Book en tid hos QuickPot Kastrup:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Kastrup

 

Supergod 180.000 service


Jeg blev meget overrasket omkring den omhyggelighed der var til min bils 180.000 service. De ringede mig op vedrørende mine bremser skulle udskiftes, det venstre nummerpladepære skulle udskiftes og så sagde de, at bundproppen skulle udskiftes, da den sidst var blevet overspændt sidste gang, så den dryppede lidt olie. Jeg har fået en rigtig god oplevelse af at blive betjent af QuickPot på Amager, så det er ikke sidste gang jeg har været der.

 

Altid god service og flink betjening


Altid god service og flink betjening hos QuickPot på Englandsvej 384 på Amager. Kan anbefales.

 

Bremsekaliber og lille service


QuickPot Kastrup ydede en fantastisk service, bremsekaliber var gået og fik presset os ind dagen før nytårsaften og lavet samme dag.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 32 54 44 01 for at drøfte mulighederne.