Støddæmper

Få skiftet dine støddæmpere hos QuickPot. Vi kan skifte støddæmpere på alle biler - også din! Og til en god pris.

Hos QuickPot bruger vi KUN OE-godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have skiftet støddæmpere på din bil. Du kan booke tid her >

Du kan også ringe til os og booke tid. Du finder telefonnumre her >
Vores værksteder er rigtigt gode til at skifte støddæmpere, og du får altid en god pris. Se priseksempler i tabellen herunder.
Ønsker du en pris på støddæmpere til lige præcis din bil? - Så klik her > eller ring til os. Du finder telefonnumre her >


Priseksempler på reparation af støddæmpere

Priserne er inkl. servicekit, montering og støddæmpere i begge sider. 

Bilmodel Støddæmper, for Støddæmper, bag
Citroen C3 1,4 Hdi Die. årg. 02/02 - 02/09 Fra kun 3.895,- Fra kun 2.395,-
Hyundai i30 1,6 CRDi Die. årg. 10/07 - 11/11  Fra kun 3.895,- Fra kun 2.595,-
Renault Grand Scenic Die. 1,9 dCi årg. 02/09 -  Fra kun 5.295,- Fra kun 2.495,-
Toyota Avensis Stc.Car 1,8 Ben. årg. 04/03 - 11/08  Fra kun 3.995,- Fra kun 3.995,-
Toyota Aygo 1,0 Ben. Årg. 07/05 - 02/12 Fra kun 2.695,- Fra kun 2.195,-Information omkring støddæmpere og udskiftning af støddæmpere 

Bilens støddæmpere er vigtigste for bilens køreegenskaber. En defekt støddæmper vil bevirke at bilens stabilitet bliver forkert og ved evt. en undvige manøvre vil bilen måske ikke opføre sig som den skal. Defekte støddæmpere giver også uens og unødvendig dækslid, da en defekt støddæmper vil bevirke at hjulet ikke kører jævnt på vejen, men hopper hen over asfalten med små hop som man ikke nødvendigvis bemærker ved kørsel. Det er derfor vigtigt at man får støddæmperne tjekket når bilen er til service. Alle støddæmpere er forsynet med en beskyttelses kappe, er denne blevet defekt, skal man have den skiftet, så der ikke kommer vejsalt og skidt ind til selve støddæmper stammen. Støddæmperen vil ruste hvis ikke den er beskyttet korrekt og derved blive utæt. Når en støddæmper bliver utæt vil man kunne se at der løber en olie lignende væske ud af støddæmperen og den skal derfor udskiftes. Det er bedst at udskifte støddæmpere parvis, da man derved kan undgå uens reaktion fra bilens undervogn.

Book tid til udskiftning af støddæmpere her >

Når du får skiftet støddæmpere hos QuickPot er du sikret en høj kvalitet. Hos Quickpot har vi 5 stjerner på Trustpilot og vi bliver løbende kontrolleret på kvaliteten af FDM. For hos QuickPot skal det bare være i orden. 

 

Del regningen op i 10 rater rente- og gebyrfrit. Læs mere om QuickFree.

 

Find nærmeste QuickPot værksted