QuickPot Frederiksberg

Roskildevej 51
2000 Frederiksberg

Tlf.: 36 46 61 22       E-mail: 2000@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted på Frederiksberg

Inden QuickPot i 2003 overtog værkstedet på Frederiksberg, gik det under navnet Borka Autodele. Med en beliggenhed på Roskildevej 51, lidt vest for Zoo, er det let tilgængeligt, og meget centralt. Værkstedet er ikke stort på kvadratmeter, men kundekredsen fast og tilbagevendende, og det er der mange grunde til. Hos Benjamin Rørbech Thomsen og hans team får man altid en fantastisk oplevelse, professionel rådgivning og arbejde af høj kvalitet, alt sammen til QuickPots almindelige og fair priser. De veluddannede autoteknikkere laver service, fejlsøgning, reparationer og dækskifte på næsten alle bilmærker og modeller, nye såvel som gamle biler. Vi har det nyeste udstyr indenfor diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmålere og AirCon stationer, som alt sammen bliver kontrolleret af Teknologisk Institut. Værkstedet bliver desuden kvalitetstjekket af FDM årligt, og opnår altid en rigtig flot karakter hver eneste gang.

Book en tid hos QuickPot Frederiksberg her eller ring 36 46 61 22

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Benjamin Rørbech Thomsen, Værkstedschef QuickPot
Benjamin Rørbech Thomsen
Værkstedschef

 

Book en tid hos QuickPot Frederiksberg:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Frederiksberg

 

10 års jubilæum


Jeg er kommet på QuickPot Frederiksberg gennem 10 år, som jeg kun kan anbefale. Kort ventetid, kompetente mekanikere, god værkstedsleder, man får altid et opkald hvis der er nogle aftaler der skal ændres på, såsom priser afhentning af bil mm. Har kun haft gode oplevelser.

 

En super god oplevelse


Havde en super god oplevelse med QuickPot på Roskildevej 51 på Frederiksberg. Jeg havde trawlet hele internettet igennem, og 'fundet ud af hvad min bil fejlede'... Afdelingslederen på værkstedet mente min Saab fejler noget andet, og foreslår en billigere service end jeg selv gjorde. Jeg var så påståelig og han var så overbærende med mig. Han havde naturligvis ret, og jeg kom af med ca. halvdelen af hvad jeg troede jeg skulle betale. Det tog præcist en time, som aftalt. Jeg bad også om nye dæk, men fik at vide, at dem jeg havde var fine. Professionelt, ærligt, og super service! Jeg kommer igen!

 

Super service - som altid


Fik foretaget serviceeftersyn på min Chevrolet Matiz (stempel i servicebogen). Bestilte tilbud via deres hjemmeside. 48 timer senere lå der et tilbud klar. Bestilte tid en fredag, bilen kunne afleveres tirsdag (og ingen problemer i at flytte tilbuddet fra Rødovre til Frederiksberg!). Bilen blev afleveret kl. 8, og kl. 10 havde jeg deres mand i røret. Min bil trængte til en ny starter og et luftfilter. Ny pris blev givet, og reparationen blev igangsat. Fik SMS kl. 15 om at bilen var klar! Og ved afhentning stemte prisen med det oplyste og bilen kører upåklageligt :) kan kun anbefale QuickPot til andre, og bruger dem helt sikkert fremover!

 


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 36 46 61 22 for at drøfte mulighederne.