Olieskift

Hos QuickPot bruger vi udelukkende motorolie fra Petronas, som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Petronas indeholder altid højtydende baseolier, hvormed der opnås optimal beskyttelse mod lave og høje temperatur i alle viskositetsklasser. De progressive additiver er udviklet, så motoren bliver renere ved høje temperaturer, og samtidigt øger de slidstyrken.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have skiftet olie på din bil. Du kan booke tid her >

Du kan også ringe til os og booke tid. Du finder telefonnumre her >

 


Op til 4 liter 10W-40

inkl. olieskift, oliefilter og miljøafgift

Kun 879,-

Op til 4 liter 5W-40

inkl. olieskift, oliefilter og miljøafgift

Kun 879,-

Op til 4 liter 5W-30

inkl. olieskift, oliefilter og miljøafgift

Kun 879,-

Op til 4 liter 0W-30

inkl. olieskift, oliefilter og miljøafgift

Kun 879,-

Op til 4 liter 5W-20

inkl. olieskift, oliefilter og miljøafgift

Kun 879,-

Book tid til olieskift:

Indtast din nummerplade
Dk

 

Olieskift inkl. oliefilter 

Hos QuickPot er et olieskift altid inkl. oliefilter. Vi bruger udelukkende motorolie fra Petronas som er en er verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Ring til os, hvis du har spørgsmål om olieskift og skift af oliefilter.

Hyppige olieskift og den korrekt olie forlænger din bilmotors levetid

Olieskift er vigtigt for bilens motor, det er vigtigt at anvende den korrekte motorolie som passer til ens bil. Biler i dag er udstyret med en masse systemer som skal minimerer forurening. Det er EGR systemer, partikelfilter systemer og katalysator systemer. Disse systemer vil med tiden sode til hvis der bliver anvendt en forkert motorolie, samt en opslidt motorolie kan gøre skade på disse systemer og også generelt skade på motorens vitale dele. Når man skifter motorolien skal man også skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift. Kører man få km og mange korte ture vil olien hurtigere blive slidt og miste sin smøreevne, så det kan derfor være en god ide at lave et olieskift ind imellem at bilen skal til service.

Book tid til olieskift her >

Få et 5-stjernet olieskift hos QuickPot. Med 5 stjerner på Trustpilot søger vi altid for at holde niveauet højt. Vi bruger udelukkende motorolie fra Petronas, som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Et olieskift, som FDM løbende kontrollerer, er altid inkl. op til 4 liter olie og skift af oliefilter.

Find nærmeste QuickPot værksted