Serviceeftersyn med stempel i servicebogen

Vi laver rigtig mange obligatoriske serviceeftersyn, og vi følger naturligvis de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udarbejdet til netop din bil. Desuden bruger vi udelukkende godkendte reservedele af høj kvalitet. Det betyder, at din bils fabriksgaranti bevares – også hvis den er ny. Og så er vi selvfølgelig opdaterede mht. uddannelse, udstyr og software, så vi kan servicere din bil på et højt niveau.

Vi anbefaler, at du booker tid til serviceeftersyn på din bil. Book tid her.

Ønsker du en pris på serviceeftersyn med stempel i bogen til din bil? Få et tilbud på serviceeftersyn med stempel i bogen.

Priseksempler på service med stempel i bogen

 

Bilmodel Pris
Peugeot 208 1,2 82 hk - 2 års eftersyn 2.495,-
Volkswagen UP! 1,0 60 hk – 30.000 km eller 2 år 1.445,-
Nissan Qashqai II 1,2 116 hk – 40.000 km eller 2 år 2.295,-
Toyota Yaris 1,0 69 hk – 30.000 km eller 2 år 2.395,-

 

Del regningen op i 10 rater rente- og gebyrfrit. Læs mere om QuickFree.

 

Find nærmeste QuickPot værksted

 

Det er vigtigt at holde bilen serviceret

En bil skal have lavet serviceeftersyn. Når man har bilen til serviceeftersyn er der en række kontrolpunkter som der skal kontrolleres, samt der er nogle dele som skal udskiftes, det kan bl.a. være motorolie, oliefilter, pollenfilter, brændstoffilter, tændrør, tandrem, benzinfilter. Det er vigtigt at holde bilen serviceret, da den ellers på sigt vil bryde sammen. Der findes flere forskellige eftersyn, der findes forskellige universale eftersyn og så er der eftersyn som er efter fabrikantens forskrifter samt bilens servicebog. Hvis man vil være sikker på at ens bil er serviceret korrekt, skal man følge bilens servicebog. Man vil dermed med tiden komme hele vejen rundt om bilen og alle dele som har brug for service bliver serviceret. Det kan derfor være en rigtig dårlig ide hvis man vælger at sige at nu er min bil 3 år gammel så vælger jeg et universal eftersyn. Der er mange biler der skal have skiftet olie på gearkassen, dette sker f.eks. ved 60.000 km på nogle biler og først ved 120.000 km. Hvis man allerede inden der, er begyndt at bruge universal service vil man typisk glemme gearkassen, hvilket kan medføre store omkostninger på bilen. Det er derfor meget vigtigt at holde bilen serviceret.

Er du i tvivl om hvilket serviceeftersyn du skal vælge, er du meget velkommen til at ringe til dit lokale QuickPot værksted og tale med en mekaniker. Find nærmeste QuickPot værksted.

Book tid til serviceeftersyn.

 

Hvorfor vælge et autoriseret værksted til at lave dit serviceeftersyn? Når man hos QuickPot kan få lavet det samme serviceeftersyn med stempel i bogen til en helt i orden pris og samtidig bevare fabriksgarantien på nye biler. Vi bruger kun godkendte reservedele, vores personale bliver efteruddannet, og værkstederne bliver løbende kontrolleret af FDM.

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2376 anmeldelser.