Airconditionservice


Alle aircondition- og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, så køleevnen bliver nedsat.
Et regelmæssigt eftersyn og service hos QuickPot giver optimal holdbarhed og køleeffekt. Brug ikke pengene på dyre reparationer af aircon eller klimaanlæg, men forebyg og vedligehold i stedet med vores QuickAirconService.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have lavet airconditionservice på din bil.
Du kan booke tid her >
Du kan også ringe til os og booke tid. Du finder telefonnumre på værkstederne her >

Serviceeftersyn på aircondition

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.


Kun 995,-

Serviceeftersyn på aircondition inkl. pollenfilter

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.295,-

Rensning af luft

Rensning af luften i aircondition-/klimaanlæg og kabine.

 

Kun 295,-


Gælder kun for aircondition-/klimaanlæg som er funktionsdygtige, dog ikke for anlæg der anvender kølemiddel af typen R1234yf.

Book tid til airconditionservice her >

 

Det er vigtigt med serviceeftersyn af bilens aircondition

Bilens aircondition / klima anlæg skal serviceres. En bils klima / aircondition anlæg er et lukket system hvor der inde i systemet flyder et kølemiddel, som kan være af typen R134A eller R1234yf. Dette kølemiddel vil med tiden forsvinde og anlægget vil løbe tør. Hvis dette sker vil pakninger, filter, kondenser blive ødelagt med tiden, da der sammen med kølemidlet også flyder en olie med rundt som holder pakninger, kompressor mm. smurt. Det er derfor vigtigt at få lavet aircondition eftersyn / klimaservice. Ved et service bliver klima / aircondition anlægget suget tomt og tørret via vakuum. Derefter bliver der lavet en suge test og der bliver påfyldt kølemiddel enten af typen R134A eller R1234yf. Får man en skade på klima / airconditions anlægget, skal man få det repareret hurtigst muligt, da anlægget ellers kan tage yderligere skade f.eks. kan der gå hul på kondensoren / køleren der sidder forrest på bilen. Sker dette er der hul direkte ind i aircondition / klimaanlæggets system og systemet vil suge fugt hvilket der er rigtigt skidt. Fugt ødelægger tørfilteret og kan også ødelægge kompressoren og dette vil blot medføre større udgifter.

Book tid til airconditionservice her >

Med vores 5-stjernede rating på Trustpilot og løbende kontrol af FDM står vi altid klar til at hjælpe dig. QuickPot - det skal fand’me være i orden!

Find nærmeste QuickPot værksted