QuickPot Brønshøj

Frederikssundsvej 258
2700 Brønshøj

Tlf.: 38 28 44 01       E-mail: 2700@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Brønshøj

AGL Brønshøj blev i 2013 opkøbt af QuickPot. AGL var nok Sjællands største dækcenter. I dag er det meget mere end et dækcenter. QuickPot Brønshøj er et autoværksted hvor der udføres autoservice, fejlsøgning vha. diagnosetester, og reparationer. Der er et mekanikerteam der har fokus på efteruddannelse så vi er forberedte på den nyeste teknologi der er i bilerne i dag, og nøgle ordet er kvalitet og god service. Værkstedet er udstyret med de nyeste diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmålere mm, så vi har altid det nødvendige udstyr. Vi skifter selvfølgelig stadig dæk, og har altid et stort udvalg af de kendte dækmærker på lager.

QuickPot Brønshøj er placeret på Frederikssundsvej 258.

Book en tid hos QuickPot Brønshøj her eller ring 38 28 44 01

FDM kvalitetskontrol score: 4,9 ud af 5.

 

Alex Ejlertsen, Værkstedschef QuickPot
Alex Ejlertsen
Værkstedschef

 

Book en tid hos QuickPot Brønshøj:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Brønshøj

 

Altid god service og godt humør hos QuickPot, Brønshøj


Har altid fået god service hos QuickPot, Brønshøj, og trods travlhed har personalet altid et smil på læben og højt humør. Til trods for at de burde være top-stressede i højsæsonen for dækskift. Vil til enhver tid anbefale værkstedet. Jeg kommer tilbage.

 

Super god service


QuickPot på Frederikssundsvej i Brønshøj vil jeg til hver en tid anbefale til andre. Der var kort ventetid, super flink betjening og forklaring på det udførte arbejde og så kører min bil bare endnu bedre efter et besøg hos dem.

 

Bedste værksted i DK


De bedste og mest kompetente mekanikere. Man får altid en tryg, ærlig og god behandling hos QuickPot i Brønshøj. Har altid været tilfreds med priserne og reparationerne på min bil.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 38 28 44 01 for at drøfte mulighederne.