QuickPot og cookies

På quickpot.dk bruger vi cookies til at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies kan være placeret og opdateret af såvel QuickPot som tredje parts samarbejdspartnere.

Cookies til statistik og opsamling af data
På quickpot.dk bruger vi Google Analytics til at samle statistik om brugen af vores hjemmeside. På den måde kan vi vide hvilke ting der efterspørges og dermed altid give den mest relevante information til dig som bruger på siden.

Data kan blive delt med tredje parts samarbejdspartnere for at målrette annoncer.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
Du kan fravælge cookies fra Relevant her.
Du kan opdatere dine annonce præferencer på Facebook her.

Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der funktioner på hjemmesiden som ikke fungerer optimalt, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Se disse vejledninger til at slette cookies fra de mest almindelige browsere:

Der findes også tredje parts værktøjer til at slette cookies.

Vil du vide mere
Læs mere om cookieregler på Erhvervsstyrelsens hjemmeside

 

QuickPot og personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller besøger vores værksteder indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer og geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster eller oplyser informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb, booking eller prisforespørgsel.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. reparation af din bil. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services, markedsføring og andet indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail, nummerplade m.v. vil kun ske, såfremt vi har hjemmel hertil, f.eks. for at kunne behandle et køb eller hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine egne oplysninger udleveret eller få dem transmitteret til en anden virksomhed. Henvendelse herom kan ske til: mail@quickpot.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Oplysninger indsamlet af Google
Hvis du har en konto hos Google, kan informationer omkring din adfærd på nettet være indsamlet og gemt hos Google. QuickPot.dk kan have adgang til disse anonymiserede informationer og bruge disse informationer i forbindelse med optimering af brugeroplevelsen og/eller annoncering. Du kan se hvilke informationer Google har indsamlet omkring din Google konto på denne side, hvor du også kan slette data.