QuickPot Horsens

Norgesvej 11
8700 Horsens

Tlf.: 75 62 26 44       E-mail: 8700@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Horsens

QuickPot Horsens startede under navnet Dæk og Udstødning, men blev i år 2000 købt af QuickPot A/S sammen med resten af Dæk og Udstødnings forretninger. I dag er det et veldrevet autoværksted som laver alle typer fejlsøgninger, reparationer og service på stort set alle bilmærker og modeller, og selv de nyeste modeller, har vi udstyr og uddannelse til at servicere og fejlsøge på.

I butikken møder man værkstedschefen og på værkstedet er der 3 veluddannede mekanikersvende og en elev. Der er et bredt udvalg af dæk på lager, og reservedele bliver leveret til værkstedet 4 gange dagligt.

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

Book en tid hos QuickPot Horsens her eller ring 75 62 26 44

Værkstedschef: Rene Kragh

 

Book en tid hos QuickPot Horsens:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Horsens

 

Et ærligt værksted


Noget så sjældent som et ærligt værksted. Har flere gange fået et tilbud, hvor den endelige pris var langt lavere. Og kvaliteten er altid i orden.

 

Yderst tilfreds kunde


Har fået lavet service på min bil hos QuickPot i Horsens de sidste 4 år, og både pris og kvaliteten er yderst tilfredsstillende.

 

Virkelig superservice hos QuickPot Horsens


Havde lige opdaget en skrue i mit hjul og havde lige pakket bilen med tagboks og det hele, klar til at tage på ferie. Så var en meget presset mand.. Jeg kørte over til QuickPot i håb og at de kunne hjælpe. De afsatte lynhurtigt to mand til opgaven og i ren Formel 1 stil var hullet lappet. Kanon service og virkelig gode gutter på værkstedet, stor ros herfra :)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 62 26 44 for at drøfte mulighederne.