QuickPot Hillerød

Frejasvej 23
3400 Hillerød

Tlf.: 48 22 06 06       E-mail: 3400@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Hillerød

QuickPot Hillerød som indtil QuickPot overtog i 2006 hed Bilkvik, er et autoværksted hvor ingen reparationer er for store eller for små. Her tages hånd om problemerne med bilen med en sikker og professionel tilgang. Mekanikerteamet består af 5 veluddannede mekanikere/teknikere som sammen med værkstedschefen leverer en god service med et smil på læben. Omgangstonen er uformel, og her lægges vægt på en god dialog med kunden omkring bilens behov. Værkstedet er opdateret med det nyeste indenfor diagnose testere, og 3D 4-hjulsudmålere, og alt udstyr og værktøj bliver årligt kontrolleret af Teknologisk Institut, og værkstedet kvalitetsstemples af FDM. Autoværkstedet ligger på Frejasvej 23, tæt ved den trafikerede Herredsvejen.

Book en tid hos QuickPot Hillerød her eller ring 48 22 06 06

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Boo Sørensen, Værkstedschef QuickPot
Boo Sørensen
Værkstedschef

 

Book en tid hos QuickPot Hillerød:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Hillerød

 

God service


God service. Bestilte et aircondition/klimaanlæg service, da mit klimaanlæg ikke kølede. Efter en halv times arbejde virkede alt som det skulle igen, og der er dejligt køligt i bilen igen. Godt arbejde af QuickPot i Hillerød.

 

Dygtige, pålidelige og billige


En dygtig, pålidelig og billig mekaniker behøver jeg ikke mere at lede længe efter. Tak til QuickPot Hillerød.

 

Super service - QuickPot Hillerød


Nu er det anden gang jeg har brugt QuickPot i Hillerød og begge gange har jeg fået en yderst kompentent betjening, hurtig, billig og super service. Jeg fik denne gang skiftet udstødning på min bil. Jeg havde fået at vide det ville tage ca. 30 min, men det blev klaret på ca. 15 min. I fremtiden bliver dette mit værksted. :)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 48 22 06 06 for at drøfte mulighederne.