QuickPot Herning

Sakskøbingvej 1
7400 Herning

Tlf.: 97 21 70 00       E-mail: 7400@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Herning

QuickPot Herning åbnede første gang i 1997. Værkstedet ligger i industrikvarteret i den nordøstlige del af Herning, og er kendt for deres gode kvalitet og høje serviceniveau, kombineret med fordelagtige priser.

Her er der altid et stort udvalg af dæk i mange anerkendte mærker og størrelser på lager. Værkstedets mekanikere/teknikere bliver løbende efteruddannet så vi har et grundigt kendskab til den avancerede teknologi som er i de nye biler, så vi er i stand til at lave service, fejlsøge og reparere på alle bilmærker og modeller, og der bliver altid aftalt en pris inden der udføres en reparation.

Book en tid hos QuickPot Herning her eller ring 97 21 70 00

FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

Værkstedschef: Anders Lykke Christensen

 

Book en tid hos QuickPot Herning:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Herning

 

God og hurtig service


Jeg kørte en tirsdag eftermiddag forbi QuickPot i Herning, da begge mine fordæk tabte luft. Jeg forventede egentlig ikke at komme til med det samme, men sørme jo, og 20 min. senere var jeg på vej videre. Super nemt, hurtigt og til en fin pris. Jeg regner bestemt med at benytte QuickPot i fremtiden også.

 

Meget positiv oplevelse hos QuickPot Herning


Jeg har fornyligt haft en meget positiv oplevelse hos QuickPot i Herning. Efter lang fejlsøgning på min bil, lykkedes det at finde problemet. Jeg oplevede en meget ihærdig mekaniker som ydede god service til en meget favorabel pris! Jeg kan kun anbefale QuickPot Herning til andre. Kaffen er også god hos QuickPot.

 

QuickPot er det værksted man kan stole på :-)


Mine erfaringer med QuickPot: altid kundevenlige, altid rimelig og troværdig på prisen, godt udført arbejde. Jeg har altid en god og tryg fornemmelse, når jeg har hentet min bil, efter den er blevet repareret hos QuickPot i Herning :-)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 97 21 70 00 for at drøfte mulighederne.