QuickPot Helsinge

Bymosevej 22
3200 Helsinge

Tlf.: 48 79 48 10       E-mail: 3200@quickpot.dk

Man - torsdag: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Helsinge

QuickPot Helsinge blev en del af QuickPot i 2006, da Bilkvik blev opkøbt af QuickPot. Adressen er Bymosevej 22, i den sydlig ende af Helsinge. QuickPot Helsinge er et autoværksted der skiller sig ud fra mængden pga. de lave priser og uden der bliver gået på kompromis på kvalitet og service. Dette skyldes et mekanikerteam, der har gennemført et hav af efteruddannelser, som har givet dem en grundlæggende viden og erfaring på de fleste bilmærker og modeller. Værkstedet har alt det nødvendige udstyr som forskellige diagnosetestere og 3D 4-hjulsudmåling mm. som bliver kontrolleret af Teknologisk Institut årligt. Værkstedet er kvalitets stemplet af FDM med en glad grøn smiley.

QuickPot Helsinge har også et bredt udvalg af dæk på lager til omgående montering, men det kan være en god idé at booke en tid i forvejen.

Book en tid hos QuickPot Helsinge her eller ring 48 79 48 10

FDM kvalitetskontrol score: 4,9 ud af 5.

 

Mathias Hornbæk Hansen, Værkstedschef QuickPot
Mathias Hornbæk Hansen
Værkstedschef

 

Book en tid hos QuickPot Helsinge:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Helsinge

 

Min aircondition blev lavet perfekt


Min aircondition fungerede ikke: Jeg fik hurtigt en tid og det blev lavet perfekt mens jeg fik en kop kaffe. Prisen var ca 40% lavere end hvis jeg var gået til værkstedet hvor jeg købte min bil og der skulle jeg have ventet over en måned på at få tid jeg bruger QuickPot til alt; dækskifte, service og reparationer. Jeg kan varmt anbefale QuickPot - jeg har brugt tre forskellige afdelinger gennem årene, senest i Helsinge da jeg er flyttet nordpå til Gilleleje, og det er altid en god oplevelse med kvalitet og god service og rimelige priser.

 

Til et 12-tal


Fantastisk og venlig service og betjening hvor pris og kvalitet er i top. Kan ikke gøres bedre. Godt gået Helsinge.

 

Fantastisk service hos QuickPot i Helsinge


Har haft min Suzuki til service og reparation hos QuickPot i Helsinge. Servicen var helt i top - professionel og til tiden. Kan kun anbefales. Langt bedre end den service vi har fået hos Suzuki forhandlerne.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 48 79 48 10 for at drøfte mulighederne.