QuickPot Tilst

Holmstrupgårdvej 256, Tilst
8210 Aarhus V

Tlf.: 86 24 04 44       E-mail: 8381@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Tilst, Aarhus V

QuickPot Tilst var en del af Becker Dæk og udstødning, indtil QuickPot i 2000 købte alle Becker Dæk og Udstødning værkstederne. Autoværkstedet er efterfølgende flyttet 500 meter mod øst, og ligger nu i et af de mest trafikerede lyskryds i Aarhus V. Værkstedet beskæftiger 6 mand. 1 værkstedschef, 4 mekaniker svende og 1 elev. Personalet bliver løbende efteruddannet, så vi altid er opdateret på de nyeste bilmodeller og den teknologi de indeholder. QuickPot i Tilst udfører alle former for fejlsøgning, service og reparationer på næsten alle bilmærker og modeller, og har det nyeste udstyr indenfor diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmåling, a/c stationer m.m. Alt værktøj og udstyr bliver kontrolleret af Teknologisk Institut.

Book en tid hos QuickPot Tilst her eller ring 86 24 04 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Jan Kirk, Værkstedschef QuickPot
Jan Kirk
Værkstedschef

 

Book en tid hos QuickPot Tilst:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Tilst

 

Dygtige medarbejdere og god service


Jeg har altid fået en god behandling, service og arbejde hos QuickPot i Tilst. Jeg synes også at deres ventetid er relativ kort og deres arbejde hurtigt, men godt udført.

 

Anbefaling af QuickPot Tilst


Jeg har flere gange inden for det seneste år benyttet mig af QuickPot, og har alle gange været meget tilfreds med forløbet. Ved mit seneste besøg blev regningen endda mindre end forventet. Tak til QuickPot Tilst for god service!

 

Nye dæk


Vi skulle have nye dæk på bilen, og jeg aner intet om dette, så ringer og snakker med QuickPot i Tilst, hvor medarbejderen gav sig god tid til at forklare mig forskelle og finde ud af, hvilke dæk vi skulle have på bilen. Vi endte med at aftale, at jeg kom forbi med bilen samme eftermiddag, og vi kunne endda komme til før tid. Vi fik hurtigt nye dæk på bilen og til en god billig pris.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 24 04 44 for at drøfte mulighederne.