Værkstedschef til vores værksted i Kastrup

Ambitiøs og forretningsorienteret værkstedschef med ejerfornemmelser

Har du evnerne til at videreudvikle vores værksted i Kastrup? Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende virksomhedssucces? Har du fokus på samarbejde og på både din egen og dine medarbejderes faglige udvikling?

Ledelse, udvikling og kundekontakt

Du skal lede 4 mekanikersvende og 1 lærling, og er samtidig ansvarlig for kontakten med dine kunder. Du udarbejder tilbud, skriver ordrer ind og koordinerer dine medarbejdere. Samtidig holder du styr på lageret, så dine medarbejdere altid har de materialer, de skal bruge.

Dit fokus er kunderne, og i travle perioder kan det blive nødvendigt at du også udfører reparationer — du går foran som et godt eksempel og trives med at få olie på hænderne. Reparationsopgaverne er både store og små og på alle bilmærker. Du styrer medarbejdernes dag, som var værkstedet dit eget.

Som værkstedschef er det dit ansvar at efterleve det budget der er fastlagt for dit værksted. Budgettet bliver fastlagt af dig og HQ.

Der ligger et stort potentiale i værkstedet, og vi forventer at du kan være med til at udvikle værkstedet positivt.

Bliv en kompetent leder

Teknikken på bilerne udvikler sig, så det gør vi også. Derfor bliver du løbende efteruddannet, så du styrker din faglige viden, og hele tiden bliver en bedre leder.
På den måde sikrer vi, at du kan møde kravene til at spille en hovedrolle i en landsdækkende full-service værkstedskæde og virksomhedssucces.

Mekaniker med lederkompetencer

Du er udlært mekaniker med mindst 3 års erfaring efter endt læretid med reparation af forskellige bilmærker — måske har du også ledererfaring fra en lignende stilling.

  • Du giver kunderne gode oplevelser gennem udsøgt service og professionelt kvalitetsarbejde.
  • Du samarbejder og deler din viden med dine medarbejdere, så vi alle bliver bedre i fællesskab.
  • Du er effektiv, og i spidsbelastningsperioder løser du én opgave af gangen og holder fokus på arbejdet.
  • Endelig gør dit humør og evne til at motivere værkstedet til en god arbejdsplads.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Steen Haugaard på 21 61 35 22.

Søg stillingen

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til Steen på sh@quickpot.dk. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag, men senest 15. april 2020.
Vi glæder os til at høre fra dig.