Drifts-/Kædekonsulent til QuickPot

QuickPot A/S søger en selvstændig og struktureret drifts-/kædekonsulent til at styrke og udvikle nuværende og kommende franchiseværksteder på Sjælland. Du bliver den daglige kontaktperson og sparringspartner for værkstederne, og en vigtig del af din rolle bliver, i samarbejde med værkstederne, at sikre fortsat vækst og styrkelse af QuickPot-konceptet.

QuickPot forventer i de kommende år at øge antallet af værksteder betragteligt. I stillingen som drifts-/kædekonsulent får du derfor rig mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer, styrke din profil og være del af en succes.

Om stillingen

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du blandt andet får ansvaret for at forberede, gennemføre og følge op på månedlige møder med værkstederne i dit distrikt.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • At sikre kvalitet, kommunikation, troværdighed, åbenhed og effektivitet
 • Optimering og sikring af korrekt drift i forhold til angivne standarder
 • Support i forbindelse med opstart af nye værksteder
 • Support i forbindelse med ansættelse af nyt personale på værkstederne
 • At bidrage til uddannelsen af nyt personale

Du vil blive ansat i en virksomhed med mange års erfaring i drift af værksteder. Du vil derfor komme til at samarbejde med dygtige kollegaer med mange års brancheerfaring, som bliver dine naturlige sparringspartnere i dagligdagen.

Om dig

Vi forventer, at du kommer med erfaring fra autobranchen og en god økonomisk forståelse. Du har en stor viden om værkstedsdrift og arbejdsgange, og du brænder for at bruge din driftsforståelse til at optimere vores værksteder ud fra Best Practice. Derudover er det et krav, at du har gode danskkundskaber, både i tale og skrift, samt at du er erfaren bruger af MS Office-pakken.

På det personlige plan forventer vi, at:

 • Du er selvstændig og ikke bange for at tage ansvar
 • Du er struktureret og har et skarpt øje for optimering
 • Du er resultatorienteret, kan lide udfordringer og går konkret efter målet
 • Du er god til at kommunikere med andre mennesker og få dem ”med dig”
 • Du fremstår ærlig og troværdig i alt hvad du gør
 • Du er løsningsorienteret i forhold til forskellige problemstillinger, og du er typen som aldrig giver op eller lader dig slå ud af udfordringer

Det er desuden et krav, at du er bosiddende i distriktet (Sjælland og Øerne).

Vi tilbyder

QuickPot A/S tilbyder en nyoprettet stilling med gode personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en værkstedskæde, hvor kvalitet, kommunikation, troværdighed, åbenhed og effektivitet er i højsædet, og hvor beslutningerne bliver taget hurtigt, så vi hurtigt kan komme videre. Virksomheden har gode arbejdsforhold og et sundt arbejdsmiljø med en glad og uformel omgangstone.

Med stillingen følger en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt en attraktiv sundhedsforsikring og pensionsordning, PC med hjemmeopkobling, telefon samt firmabil.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operation Manager Brian Andersen på mobil +45 21 61 35 25.

Lyder dette som stillingen for dig, så skynd dig at sende en ansøgning og CV på ban@quickpot.dk.

Sidste frist for ansøgning er den 09/02-2020.