Mekaniker/souschef til QuickPot Viborg

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende virksomhedssucces? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Et stærkt team og høj kundetilfredshed

Du bliver en del af et team bestående af en værkstedschef, en souschef (som i hverdagen også er mekaniker/tekniker), og to mekanikersvende. Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinerer medarbejderne.
Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere, og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil Værkstedschefen er tilbage.


Efteruddannelse

Teknikken på bilerne udvikler sig, så det gør vi også. Derfor bliver du løbende efteruddannet, så du styrker din faglige viden, og hele tiden bliver en bedre mekaniker.
På den måde sikrer vi, at du kan møde kravene til at spille en hovedrolle i en landsdækkende værkstedskæde og virksomhedssucces.


Mekaniker med bred erfaring

Du er udlært mekaniker med mindst 3 års erfaring efter endt læretid med reparation af forskellige bilmærker:
  • Du yder udsøgt service og professionelt kvalitetsarbejde.
  • Du samarbejder og deler din viden med dine kollegaer, så vi alle bliver bedre i fællesskab.
  • Du er effektiv, og løser du én opgave af gangen.
  • Endelig gør dit humør og evne til at samarbejde værkstedet til en god arbejdsplads.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til værkstedschef Rasmus Møller Vermeulen på telefon 86628300.

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@quickpot.dk. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag, men senest 30. januar 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.