Souschef til QuickPot Frederikssund

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende virksomhedssucces? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Ledelse og udvikling

Du bliver en del af et team bestående af en værkstedschef, to mekanikersvende og én elev, og du bliver delvist ansvarlig for kontakten med værkstedets kunder. Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skriver ordrer ind og koordinerer medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere, og kan lide at få olie på hænderne. Du er med til at lede medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift i værkstedschefens fravær.

Efteruddannelse

Teknikken på bilerne udvikler sig, så det gør vi også. Derfor bliver du løbende efteruddannet, så du styrker din faglige viden, og hele tiden bliver en bedre leder.
På den måde sikrer vi, at du kan møde kravene til at spille en hovedrolle i en landsdækkende full-service værkstedskæde og virksomhedssucces.

Mekaniker med lederpotentiale

Du er udlært mekaniker med mindst 3 års erfaring efter endt læretid med reparation af forskellige bilmærker:

  • Du yder udsøgt service og professionelt kvalitetsarbejde.
  • Du samarbejder og deler din viden med dine kollegaer, så vi alle bliver bedre i fællesskab.
  • Du er effektiv, og løser du én opgave ad gangen.
  • Endelig gør dit humør og evne til at samarbejde værkstedet til en god arbejdsplads.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til værkstedschef Michael Berg på 4738 8879.

Søg stillingen

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@quickpot.dk og skriv ”Souschef Frederikssund” i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag, men senest 30. august 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om vores værksted i Frederikssund.