QuickPot Næstved

Ringstedgade 207
4700 Næstved

Tlf.: 55 73 40 61       E-mail: 4700@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Næstved

QuickPot Næstved, er en tidligere Nissan og Chevrolet forhandler, der har haft til huse samme sted i en menneskealder. QuickPot overtog autoværkstedet i 2016, og i dag udføres her reparationer, avanceret fejlsøgning, serviceeftersyn og meget mere på alle bilmærker og modeller. Derudover er der altid et stort udvalg af dæk på lager. Her forhandles alle de kendte mærker, og til omgående montering. Her er en høflig og uformel tone, og man er straks klar over at de faglige kompetencer rækker vidt. Hos QuickPot Næstved lægges der vægt på at prisen skal være fair, og vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten eller service niveauet.  

Book en tid hos QuickPot Næstved her eller ring 55 73 40 61

Værkstedschef: Christian Albertsen

 

Book en tid hos QuickPot Næstved:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Næstved

 

QuickPot Næstved


Jeg kunne inden for få dage få en tid til service og udskiftning af tandrem. Prisen jeg blev oplyst da jeg bookede besøget holdt og jeg modtog en udførlig liste med der udførte arbejde. Jeg er godt tilfreds med oplevelsen.

 

Alt var tiptop


Jeg fremsøgte tilbud hos flere, QuickPot var det billigste. Jeg fremsagde mine bekymringer til serviceeftersyn. De ringede kort tid efter og oplyste mig om hvad de anbefalede og prisen. Alt var tiptop. Fik stempel i servicebogen også. Det var i Næstved.

 

Super


Tak for god service i forbindelse med skift af vinterdæk og olie. Hurtigt og præcist til en fornuftig pris.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 55 73 40 61 for at drøfte mulighederne.