QuickPot Frederikssund

Pedersholmparken 15
3600 Frederikssund

Tlf.: 47 38 88 79       E-mail: 3600@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Frederikssund

QuickPot Frederikssund, tidligere Frederikssund Dækcenter som blev opkøbt i 2006, ligger godt placeret i industrikvarteret i den sydlige ende af Frederikssund, i flotte lyse lokaler med en høj standard. Dette afspejler sig også i det arbejde der bliver udført. Ved disken møder man værkstedschefen, på værkstedet er der 2 erfarne mekanikkere, der har gennemført et hav af efteruddannelser, samt 1 elev. Af værktøjer og udstyr kan det b.la. nævnes sidste nye inden for diagnosetestere, 3D 4-Hjulsudmåler, ac stationer mm. Her er uddannelser og udstyret/værktøjet så selv de nyeste bilmodeller kan blive fejlsøgt og få lavet service.

Alle bilmærker og modeller er velkomne, og det er både nye og ældre.

Book en tid hos QuickPot Frederikssund her eller ring 47 38 88 79

FDM kvalitetskontrol score: 5 ud af 5.

Værkstedschef: Michael Berg

 

Book en tid hos QuickPot Frederikssund:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Frederikssund

 

God service


Jeg skulle have udskiftet min tandrem + tilhørende dele. Derudover, fik jeg oplyst at mekanikeren på værkstedet i Frederikssund, at diverse dele som styrer bremserne foran, at de er rustet fast. Og det er rigtigt. De skulle skiftes. De selv samme bremsedele, fik jeg ingen oplysning om deres tilstand, da min bil to måneder forinden var til 4 års service hos min forhandler i Albertslund - ???. Jeg er ikke mekaniker, eller det der ligner. Men jeg går derfra QuickPot i Frederikssund med en god oplevelse.

 

God oplevelse


Min kones VW Golf Vi skulle have skiftet bremser, valget faldt naturligt på QuickPot i Frederikssund - da hun havde en VW Lupo for 4 år siden plejede vi at komme der - positivt overrasket over at der stadig er den samme ånd og stadig rimelige priser. Havde en sludder med mekanikeren, mens han skiftede skiver og klodser, kan godt lide at vide noget om hvad der bliver lavet og hvordan, han var meget imødekommende og samtidigt virkede han rutineret i hans opgave, det giver mig ro i maven at tingene bliver lavet rigtigt. Kommer helt sikkert igen!

 

Som aftalt


Jeg var lige lidt presset i forbindelse med et syn af min Kia. Værkstedet i Frederikssund, tog min bil ind i løbet af en time, udskiftede styrearme, og sporede bilen, så jeg nåede mit syn. Den pris som værkføreren oplyste holdt. Tak for hjælpen.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 47 38 88 79 for at drøfte mulighederne.