QuickPot Birkerød

Toftebakken 2C
3460 Birkerød

Tlf.: 45 53 44 01       E-mail: 3460@quickpot.dk

Man - Fre: 7.30-16.30
Lør - Søn: Lukket

 

Autoværksted i Birkerød

QuickPot Birkerød, var en del af det tidligere AGL, som QuickPot overtog i 2013. Lige som resten af QuickPot har værkstedet i Birkerød været gennem en større forandring, og er gået fra at være et dækcenter til i dag at være et autoværksted med et super flot renommé. Værkstedet har alt tænkeligt udstyr og værktøjer så vi kan lave service, fejlfinding og reparationer på selv de nyeste bilmodeller, og har diagnose udstyr til de fleste biler på det danske marked. Bemandingen består af 1 værkstedschef, 3 mekanikersvende der er på flere efteruddannelser årligt, og 2 mekanikerelever. Værkstedet er placeret  på Toftebakken 2, i den sydøstlige del af Birkerød.

Book en tid hos QuickPot Birkerød her eller ring 45 53 44 01

 

Martin H. Hansen, Værkstedschef QuickPot
Martin H. Hansen
Værkstedschef

 

Book en tid hos QuickPot Birkerød:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af QuickPot Birkerød

 

Leverer god kvalitet i reparationer


Service udføres efter fabrikanternes anvisninger, prisestimaterne holder, leverer god kvalitet i reparationer og service, er meget fagligt kompetente, yder en rigtig god og venlig service, altsammen til meget rimelige priser. Rigtig godt præsteret af QuickPot Birkerød.

 

Super service til en skarp pris


Aftalte at jeg kom forbi med punkteret hjul, og dårligt var jeg kommet ind ad døren før en smilende medarbejder rakte ud efter hjulet og gik i gang med at udskifte dækket, som sluttelig blev lagt i bilen. Fantastisk service i Birkerød !!!

 

Højt serviceniveau til god pris


Vejledningen fra QuickPot Birkerød var i top. Jeg fik bedre dæk og lavere pris, fordi mekanikeren tog sig tid til at undersøge hvilke tilbud, der ville være bedst for mig og min bil. En yderst velkommen gestus i den branche.